<

Η Εταιρία

Η εταιρία εχει έδρα στο Βουκουρέστι, Studios στην Ρουμανία, και συνεργάτες σε ολο το κόσμο. Το videochat είναι νόμιμο 100%. Διέπεται από το δίκαιο 196/2003, και στην συνέχεια τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε από το νόμο 496/2004.

To video chat είναι ένα ζωντανό βίντεο ενηλίκων υπηρεσίων συνομιλίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε τα καλύτερα μοντέλα ενηλίκων videochat στο διαδίκτυο. Παρέχουμε εκπαιδευση διαφήμιση και τεχνική υποστηριξη 24 ωρες το 24ωρο. Έχουμε εμπειρία πάνω απο 20 χρόνια στην διαφημισή στο internet marketing και search engine optimization SEO.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας κάθε χρόνο, υπάρχουν νέες σταδιοδρομίες που γεννήθηκαν από αυτήν την εξέλιξη. Μια καινούργια επαγγελματική καρίερα που απογειώνεται και γίνεται σε υψηλή ζήτηση είναι τα μοντέλα της κάμερας.

To GMStudio είναι μέρος του μεγαλύτερου και καλύτερου δίκτυο μετάδοσης ζωντανού βίντεο ενηλίκων υπηρεσίων συνομιλίας. Το δίκτυό μας αποτελείται από εκατοντάδες ιστοσελίδες, με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Το δίκτυο συνεργατών μας κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα.

Εχουμε συνεργασίες με ιστοσελίδες από όλο τον κοσμο και με μεγάλες εταιρείες.

Τα μοντέλα εργαζονται σε ασφαλή και επαγγελματικές θέσεις, κατάληλα διαμορφωμενα στα studio μας, αλλα και απο το δικό σας χώρο, πχ. το σπιτί σας κλπ ... με ευέλικτο ωράριο.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος της ελίτ ομάδας μας ως μοντέλο της κάμερας, ή αν απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το στούντιο, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε μαζί σας... οπότε... μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

E-mail:info@gmstudio.ro

Υahoo ID:videochatgmstudio

Skype ID: gmstudio.ro

(+30) 6940.5455.88 / (+4) 07285.83486