<

Συμβουλές

1). - Κάνε τακτικούς πελάτες.

Κάνε τους πελάτες σου να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους έτσι ώστε να σε θυμούνται. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο πιθανό να έχεις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερα χρήματα για σένα!

2). - Διαμόρφωσε το χώρο του περιβάλλοντος σου.

Πολλά μοντέλα χάνουν θεατές παραμέλωντας το χώρο του περιβάλλοντος τους. Κάνε μια προσπάθεια να κάνεις το περιβάλλον σου σέξι και ελκυστικό. Καλό θα είναι να είσαι σε ένα κρεβάτι στρωμένο με φωτεινά χρωματιστά σεντόνια τα οποία να τονίζουν τα ρούχα σου. Χρησιμοποιήσε κατάλληλο φωτισμό για να τονίσεις το σεξαπίλ σου, και επίσης κράτησε μακριά σου αντικείμενα τα οποία μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σου απο την κάμερα.

3). - Ποτέ μην δείχνεις οτι βαριέσαι!

Μην κάθεσαι ποτέ μπροστά στην κάμερα συνεχώς στην ίδια θέση με βλέμμα που να δείχνει ότι βαριέσαι. Αυτό θα κάνει τους θεατές να προχωρήσουν σε άλλα πιο ελκυστικά μοντέλα. Για αυτό θα πρέπει να διασκεδάζεις ενώ εργάζεσαι. Πάντα να θυμάσαι ότι οι πελάτες αναζητούν κάποιο μοντέλο με προσωπικότητα. Αιχμαλώτισε την προσοχή του πελάτη μιλώντας, χαμογελόντας, φλερτάροντας, χορεύοντας και παίζοντας μαζί του.

4). - Ανέβασε σέξι φωτογραφίες στο βιογραφικό σου!

Παρουσίασε τις πιο σέξι φωτογραφίες σου, αλλά να μην είναι πάρα πολύ προκλητικές. Η φωτογραφία σου θα είναι το πρώτο πράγμα που οι πελάτες θα βλέπουν οταν σερφάρουν στη λίστα των προφίλ των μοντελων. Όσα μοντέλα ανεβάζουν τις πιο γοητευτικές φωτογραφίες τους θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερους πελάτες. Μια επαγγελματική φωτογραφία θα βοηθούσε καθώς αυτό μπορεί να σου δώσει ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων μοντέλων.

5). - Το φλερτ και τα πειράγματα είναι απαραίτητα!

Φλέρταρε με τις λέξεις και την προσωπικότητα σου. Μετέφερε μια αίσθηση παιχνιδιού στους πελάτες σου πειράζοντας και δελεάζοντας τους. Κοιτάξε στη κάμερα και δώσε στους θεατές σου μια αίσθηση συμπάθειας. Χαμόγελα σαγηνευτικά και συχνά. Χρησιμοποιήσε όσο το δυνατόν περισσότερο τη γλώσσα του σώματος σου με προκλητικό τρόπο έτσι ώστε να κάνεις τον ευτό σου ελκυστικό στους πιθανούς πελάτες.

6). - Πάντα να έχεις μια σέξι εμφάνιση!

Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ για να κερδίζεις πολλά χρήματα ως live cam μοντέλο, αλλά θα πρέπει να έχεις μια σέξι εμφάνιση. Φόρεσε σέξι ρούχα, όπως εσώρουχα, σέξι κοστούμια, διαφανές ρούχα, ή οτιδήποτε άλλο νομίζεις ότι θα προσελκύσει την προσοχή των θεατών σου.

7). - Δημιούργησε μια οικειότητα με τους πελάτες.

Στο δωρεάν chat, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των πελατών σου χρησιμοποιώντας τα πραγματικά τους ονόματα. Συγκρατώντας τα ονόματα τους και μιλώντας μαζι τους σε προσωπικό επίπεδο, θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια συναισθηματική σύνδεση και να δημιουργήσεις μια αίσθηση πραγματικότητας. Κατά τη διάρκεια των πριβέ shows, να ανταποκρίνεσαι στα αιτήματά τους. Φώναξε τα ονόματα τους. Κάνε τους να αισθάνονται σαν να είσαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους. Αυτός είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να τους κάνεις να θέλουν περισσότερο.

8). - Όρισε ενα ωράριο και ακολούθησε το σαν μια πραγματική δουλειά!

Ενημέρωνε τους πελάτες σου να ξερουν ποτε θα είσαι ξανά online. Θα εκπλαγείς με το πόσοι πελάτες θα επιστρέψουν για να σε δουν ακριβώς την ώρα που τους είπες. Όταν θα τους πείς την ώρα και ημέρα, βεβαιώσου ότι θα είσαι στην ώρα σου. Αυτό θα βοηθήσει να προσωποποιήσει τη φαντασία τους και να τους κάνει να αισθάνθουν ότι ανυπομονείς για την επόμενη επίσκεψη τους.

9). - Κέρδισε χρήματα, φιλοδώρηματα & bonus.

Υποθέτωντας ότι θα ασχοληθεις για να κερδίσεις χρήματα και όχι απλώς για διασκέδαση, είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις το χρόνο σου ώστε να κερδίζεις οσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στο πριβέ chat. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να όρισεις ενα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Επίσης να στέλνεις μυνήματα καθημερινά σε όλους τους πελάτες σου για το πότε θα είσαι online. Τα top μοντέλα βρίσκονται σε πριβέ shows περισσότερο από το 70% του χρόνου τους!

10). - Βάλε πραγματικούς στόχους για αυτή την δουλεια!

Μοντέλα τα οποία δεν βάζουν στόχους και προσπαθούν να πετύχουν δεν θα αποτύχουν, αλλά θα ήταν περισσότερο κερδοφόρο αν έχεις έναν καθορίσμενο στόχο στο μυαλό σου. Να καθοδηγείσαι από την επιθυμία σου να θέλεις περισσότερα. Top μοντέλα κερδίζουν περισσότερα απο 10.000€ το μήνα, αλλά για ένα νέο live cam μοντέλο, ένας ρεαλιστικός στόχος για το πρώτο μήνα είναι 1.000€ έως 5.000€ δουλεύοντας 3-5 ώρες την ημέρα. Γενικά εξαρτάται απο το πόσες ώρες θα δουλεύεις. Όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο περισσότερους τακτικούς πελάτες θα έχεις, και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα κερδίζεις περισσότερα χρήματα!