<

Τι έιναι το Videochat

Το videochat είναι νόμιμο 100%.

Διέπεται από το δίκαιο 196/2003, και στην συνέχεια τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε από το νόμο 496/2004..

To video chat είναι ένα ζωντανό βίντεο ενηλίκων υπηρεσίων συνομιλίας.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας κάθε χρόνο, υπάρχουν νέες σταδιοδρομίες που γεννήθηκαν από αυτήν την εξέλιξη. Μια καινούργια επαγγελματική καρίερα που απογειώνεται και γίνεται σε υψηλή ζήτηση είναι τα μοντέλα της κάμερας.

Χρησιμοποιώντας την εμφάνιση σας, και το χαμόγελο σας, μπορείτε να μιλήσετε ζωντανά και να σας δούνε μεσω web κάμερας,μέλη που έιναι χιλιάδες χιλίομετρα μακριά.

Τα μέλη Πλήρώνουν ένα χρηματικό αντίτοιμο για να μιλήσουν μαζί σας, και όλα αυτα μέσω υπολογιστή και μιας web κάμερας. μπορείτε να μιλάτε ταυτόχρονα με πολλούς ανθρώπους και να βγάζεται πάρα πολλά χρήματα τον μήνα.

To GMStudio είναι μέρος του μεγαλύτερου και καλύτερου δίκτυο μετάδοσης ζωντανού βίντεο ενηλίκων υπηρεσίων συνομιλίας. Το δίκτυό μας αποτελείται από εκατοντάδες ιστοσελίδες, με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Το δίκτυο συνεργατων μας κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα.

Εχουμε συνεργασίες με ιστοσελίδες από όλο τον κόσμο και με μεγάλες εταιρείες.

Τα μοντέλα εργαζονται σε ασφαλή και επαγγελματικές θέσεις, κατάληλα διαμορφωμένες στα studio μας, αλλα και απο το δικό σας χώρο, πχ. το σπίτι σας κλπ ... με ευέλικτο ωράριο.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος της ελίτ ομάδας μας ως μοντέλο της κάμερας, ή αν απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το στούντιο, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε μαζί σας... οπότε... μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

E-mail:info@gmstudio.ro

Υahoo ID:videochatgmstudio

Skype ID: gmstudio.ro

(+30) 6940.5455.88 / (+4) 07285.83486